Oferim servicii de ecologizare, colectare, stocare temporară și transport ADR deșeuri periculoase sau nepericuloase.

image

Cicârlău, Maramureș

Str. Principală nr. 58

Luni-Vineri 8:00-16:00

Sâmbătă-Duminică - Închis

Politica de confidențialitate

Ca urmare a utilizării de către dumneavoastră a acestui site, www.rongo.ro poate obține diverse informații despre dumneavoastră cum ar fi: locație, browser folosit, sistem de operare, adresa ip etc. Toate aceste informații vor fi sub protecția confidențialitătii acestui site și sunt folosite exclusiv pentru a va face navigarea și folosirea site-ului www.rongo.ro mult mai ușoară.

Formularele de contact

Adresele de e-mail folosite de către utilizatori în formularele de contact sunt folosite doar pentru a comunica cu utilizatorii. Aceste adrese de e-mail nu sunt folosite în scopuri de marketing sau alte scopuri, altele decât cele pentru care utilizatorul și-a dat consimțământul (atunci când a completat formularul de contact).

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, stocate pe serverele site-ului se face doar de către administratorul site-ului, doar pentru a comunica cu utilizatorul.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Aveți dreptul de a solicita informații privind datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le deținem. Totodata, dacă datele primite sunt incorecte, incomplete sau ireale puțeti cere gratuit modificarea sau eliminarea definitivă a acestora.